Зламаний ніс та кілька ребер: у Києві юнаки звинуватили охорону ТРЦ у жорстокому побитті (відео)

Гематоми по всьому тілу, підозра на зламаний ніс та кілька ребер. Так за розповідями двох хлопців закінчився їхній візит у столичний ТРЦ. Постраждалі разом з батьками мовчати не збираються і хочуть розголосу цього кривавого інциденту. Та от чи дійсно саме вони в цій ситуації - жертви? ​Представники торговельно-розважального центру не лише переконують, що все було зовсім не так, як розказують юнаки.

Гематома на пів голови. Так 19-річний хлопець сходив до супермаркету вранці після вечірки. До молодиків підійшов охоронець. Далі стався конфлікт. Слово за слово і перепалка переросла у жорстку бійку.

Постраждалий Юрій розповів, що молодиків скрутили та потягли у підсобку. Там вже нібито били, як хотіли. Молодики звернулися до поліції та у приватну медичну клініку, аби зняти побої.

У ТРЦ обурені, там кажуть, що все було навпаки. Це п'яні молодики шукали на свою голову пригод і чіплялися до охоронця. Представники закладу показали не на камеру відео з камер спостереження. Демонструвати кадри на широкий загал заборонили поліцейські.

Дійсно, принаймні спочатку хлопці поводилися агресивно і нібито перші напали на охоронців. Але як розвивалися події у підсобці невідомо. Кримінальне провадження відкрили за нанесенням тілесних ушкоджень. Але ще треба розібратися хто кого бив.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення