Знімали на відео власну смерть: під Херсоном підліток на позашляховику вбив себе та трьох друзів (відео)

Жахлива трагедія на Херсонщині: четверо юнаків загинули, ще двоє опинилися у лікарні внаслідок карколомної аварії біля села Велика Олександрівка.

Страшна аварія сталася вночі. Позашляховик повний підлітків нісся на шаленій швидкості. Аж раптом, водій не впорався з керуванням, вилетів на узбіччя і врізався в дерево. Автівку буквально розірвало на шматки. На місці загинув водій, якому було всього 15 років, та троє його друзів віком від 15 до 21 років. Ще двоє юнаків у важкому стані потрапили до лікарні.

Того вечора підлітки святкували день народження одного з них, а потім вже вночі 15-річний Ярослав із друзями взяв батьківський позашляховик-покататися. На відео, яке юнаки зняли в машині, водій тисне на газ, а хлопці кепкують один з одного. До трагедії лишаються лічені секунди.

Місцеві кажуть, що під час вечірки діти хильнули зайвого та їх потягнуло на пригоди. За словами сусідів, Ярослав та його брат-близнюк часто їздили за кермом автівки. Якимось дивом брат Ярослава того вечора залишився вдома і врятувався від неминучої смерті. А ось іншим так не пощастило. Ті ж, хто вижив у кривавій м'ясорубці ще довго будуть лікуватися.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення