Знятий скальп і серце, що лопнуло: на очах у трьох дітей екскоханець закатував мати-одиначку (відео)

У Дніпрі колишній коханець зірвав скальп, щосили бив, стрибав по грудях та голові жінки, яку вважав своєю власністю. Сиротами залишились троє дітей.

Із 38-річним Ігорем 42-річна мати-одиначка Наталя почала зустрічатися два роки тому. Вона працювала в управлінні "Укрзалізниці", він - безробітний наркоман та колишній зек. Що саме могло їх пов’язувати? Родичі і досі не розуміють. Стосунки тривали недовго. Наталя покинула Ігоря, бо він регулярно розпускав руки, а опісля не зміг змиритися і тероризував. У поліції кажуть, що за побиття Наталії торік Ігоря вже затримували.

Того вечора жінка вкотре прийшла до сусіда жалітисяна терор колишнього коханця. Раптом посеред ночі у двір сусіда влетів той самий агресивний тиран, бо приревнував. Він витягнув жінку з подвір’я за волосся, волочив і забив до смерті перед її ж будинком. Свідками розправи над матір’ю стали троє її неповнолітніх дітей.

У морзі констатували, що від стрибків на грудях у жінки лопнуло серце, нижня щелепа розтрощена, а по всьому обличчю - відбиток від кросівка.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення