Зробив з жінки інваліда і відмовився платити за операції: горе-водія за 8 років досі не покарали (відео)

У Києві чоловік зніс на пішохідному переході жінку. Вона стала інвалідом - заледве пересувається на милицях. Минуло 8 років, жодної компенсації за лікування жінка не отримала, а винуватець ДТП продовжує жити у своє задоволення.

Аварія сталась на Повітрофлотському проспекті. На середині дороги киянку Жанну Сержан на повному ходу зніс джип. Як її вдарила машина - не пам’ятає. Каже, що отямилась, коли водій затягав її у авто. Потім водія Honda довелося ловити медикам, тому що він намагався утекти з лікарні.

У жінки була розбита голова, крововилив в мозок та складний перелам стегна. Жанна розповідає, що станом на зараз у стегні стоїть пластина, коліно у гвинтах, зв’язки розірвані.

За кермом авто був 25-річний Сергій Москальов. З ним потерпіла судилась півтора роки. Вирок приголомшив: три роки обмеження волі і 225 тисяч гривень компенсації - така ціна людського каліцтва. Унаслідок аварії жінка отримала інвалідність: пересуватися без милиць вона не може взагалі та постійно відчуває біль.

Відшкодовувати лікування Сергій і не думав, а після суду зник на довгі роки. Більше того, водій вимагав, аби жертва заплатила йому за розбиту під час ДТП машину.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення