З'вилися нові цікаві подробиці з біографії кілера, який вбив Деніса Вороненкова (відео)

Таємний диверсант, завербований Кремлем - так його охрестили у МВС. Це про 29-тирічного мешканця Дніпра Павла Паршова - якого керівництво поліції назвало вбивцею російського екс-депутата Дениса Вороненкова. Що ж про назану кривавим агентом людину говорять її сусіди? І чому, перебуваючи в міжнародному розшуку, його взяли в лави Національної гвардії? Неочікувані деталі та незручні питання - в сюжеті.

Шокуючі моторошні кадри: на них останні хвилини життя і сам момент убивства. Камери спостереження зафіксували напад на Дениса Вороненкова. Видно, як російський політик іде тротуаром у супроводі охоронця. Їх наздоганяє кілер і впритул стріляє: спочатку в екс-депутата, потім - у бодігарда. Потім ще раз підходить до Вороненкова і робить контрольні постріли. Але поранений охоронець таки відкриває вогонь у відповідь. Він поцілив нападникові в голову і той невдовзі помре в реанімації столичної лікарні.

Дев'ятиповерхівка у спальному районі Дніпра. За даними поліції, саме тут живе той, кого найвище керівницвто МВС назвало кілером російського екс-депутата Дениса Вороненкова. Підозрюваний - 29-тирічний Павло Паршов. Ми прийшли до його квартири.

Але двері ніхто не відчиняє. Сусіди ж пам'ятають Павла ще з малечку. І одразу впізнають його на оприлюднених поліцією світлинах.

Люди розповідають, що Павло з батьками переїхав до Дніпра з Криму, в середині дев'яностих. Потім мати Тетяна розлучилася з батьком-військовим. Хлопчика ростила сама.

От тільки за офіційною інформацією, цей ввічливий хлопчик ще з 2011-го перебуває у розшуку. За фінансові махінації та відмивання грошей. Чому шість років не могли знайти того, хто жив тут - під носом? Питаємо в поліції.

Далі - більше. Виявляється, Павла Паршова, що перебував у офіційному розшуку, дивним чином зарахували до лав Нацгвардії! З 2015-го по 2016-й він офіціно служив у батальйоні «Донбас», мав позивний «Боксер».

Посвідчення бійця Нацгвардії знайшли на місці вбивства російського екс-депутата Вороненкова. Все це оприлюднив радник мінстра внутрішніх справ Антон Геращенко. А ще встиг назвати Паршова завербованим ФСБ таємним диверсантом. Утім, на головне питання відповіді досі немає.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення