Зв’язані руки та покремсане ножем тіло: на Житомирщині 15-річну дівчину підозрюють у вбивстві однокласника (відео)

​На Житомирщині поліція підозрює у жорстокому вбивстві 14-річного підлітка його 15-річну подругу. Хлопчика знайшли мертвим у підвалі закинутого довгобуду.

Того вечора Данило пішов на прогулянку та зник. Телефон не відповідав. Батьки звернулися до поліції, а правоохоронці підключили кінологів. Швидко вийшли на закинуту будівлю, в якій під завалами натрапили на людське тіло. Це і був зниклий Даніло. Те, що підлітка вбили, не було сумнівів. У нього були зв'язані руки, а все тіло поштиркане ножем. На нещасній дитині були проникаючі рани грудної клітини та порізи в області шиї.

Вже до ранку правоохоронці знайшли можливого вбивцю. Підозрюваною виявилась 15-річна однокласниця загиблого Катерина. Спочатку дівчина розповіла, що це був нещасний випадок, але згодом змінила покази та повідомила, що готувалася до вбивства: взяла скотч та ніж. Діти товаришували давно, але останнього місяця між ними тривав конфлікт. Чому посварилися підлітки батьки не знають. Катерина живе у сусідньому селі, вона з багатодітної родини.

В те, що дівчина вчинила сама таке звірство, люди не вірять. Але саме у неї знайшли речі з плямами бурого кольору. Катерині загрожує 15 років колонії.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення