Ззаду в голову: працівник ВР підлим ударом відправив молодика до столичної реанімації (відео)

У Києві хлопець попросив сигарету і опинився в реанімації. Це просто нечувана жорстокість, бідолаху вдарили в голову кулаком зі спини, коли той навіть не міг захиститися. Йому зробили трепанацію черепа і видалили шматок кістки, це взагалі диво, що після такого молодик взагалі вижив.

Того вечора Олексій із друзями відпочивав у столичному клубі. Коли збиралися додому, попросив у компанії незнайомих чоловіків сигарету. Молодика штовхнули, він відповів і у цей самий час неочікувано отримав ззаду удар по голові. Інцидент потрапив на відео.

Згодом постраждалий Олексій з'ясував, хто ж так підло на нього напав. Своїм кривдником молодик називає професійного каратиста та працівника Верховної Ради України! Чоловік вказує на Антона Чернієнко, який консультує парламентський комітет з питань правоохоронної діяльності.

Правоохоронці вже з'ясували у кого такий залізний кулак, але підозри поки нікому не оголошували. Проводять експертизи. Сам Антон Чернієнко на дзвінки не відповідає. А Олексій, який ледь не відправився на той світ через спортсмена, не то, що гроші на лікування, навіть вибачень не почув.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення