Ледве стояв на ногах: момент аварії в центрі Москви з актором Єфремовим потрапив на відео

​З'явилися відео страшної ДТП з російським актором Михайлом Єфремовим, який 8 червня влаштував п'яну аварію в центрі Москви.

Автомобіль Єфремова "Джип Гранд Черокі" виїхав наполосу зустрічного руху та зіткнувся з легковим фургоном "Лада".

В YouTube з'явилося коротке інтерв'ю з Єфремовим відразу після аварії. Видно, що актор перебуває в стані алкогольного сп'яніння та ледве стоїть на ногах.

Також в Telegram-каналі Baza з'явилися фото актора відразу після аварії.

В автомобілі Єфремова разом з ним знаходилися двоє пасажирів: ще один актор Іван Стебунов та його дружина Олена Власова.

Дочка Єфремова написала в соцмережах, що про аварію дізналася від знайомої, яка працює в ТАСС.

В аварії також постраждав кур'єр з компанії доставки їжі "Делікатеска.ру" (в його фургон врізалося авто Єфремова). Водія фургона дістали рятувальники та передали бригаді швидкої допомоги.

Як повідомляє Telegram-канал "Підйом", потерпілий у ДТП за участю Єфремова знаходиться у вкрай важкому стані.

"В даний час постраждалий чоловік госпіталізований. Він отримав відкритий перелом стегна, перелом ребер, закриту черепно-мозкову травму, а також комбіновану травму голови", - повідомило джерело у правоохоронних органах.

Пізніше повідомили, що водій фургона, який постраждав у аварії з Михайлом Єфремовим, помер. Він отримав травми, несумісні з життям.

У московській поліції підтвердили, що Єфремов затриманий, його перевіряють на алкогольное сп'яніння.

За інформацією телеканалу "Дождь", щодо актора порушили кримінальну справу за ч. 2 ст. 264 КК РФ (порушення правил дорожнього руху та експлуатації транспортних засобів). Максимальне покарання за цією статтею передбачає до семи років колонії.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення