Бойовики застосували "Гради": є загиблі

За минулу добу на Донбасі зафіксували 84 обстріли. Один український воїн загинув, ще один отримав поранення.

Про це інформує прес-центр штабу АТО.

На маріупольському напрямку бойовики з мінометів, гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів обстрілювали Широкине. З артилерійських систем калібру 122 мм та РСЗВ "Град-П" противник вів вогонь по опорних пунктах українських морпіхів поблизу Водяного. Під Павлополем, Лебединським, Гнутовим та Чермаликом ворог застосовував гранатомети та великокаліберні кулемети. У Мар'їнці наші позиції обстрілював ворожий снайпер.

На донецькому напрямку найбільш гарячою точкою була Авдіївка, оборонців якої обстрілювали з мінометів, гранатометів, кулеметів, та протитанкових ракетних комплексів. Під Зайцевим ворог застосував ствольну артилерію калібру 152 мм. Із гранатометів та великокаліберних кулеметів противник вів вогонь під Луганським, Троїцьким та Верхньоторецьким.

На луганському напрямку найбільших ударів ворога зазнали захисники Новозванівки, яку російські найманці обстрілювали з 120-мм мінометів, гранатометів та кулеметів. По позиціях у районі Кримського ворог вів вогонь із мінометів калібру 82 мм, а під станицею Луганською – із гранатометів та стрілецької зброї.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення