"Брехлива тварюка": кандидат у депутати перерізав шию дружині, без мами лишилась 11-місячна дочка (фото)

Кандидат у депутати Тверської області рф Євгеній Нікольський вбив свою дружину, сиротою залишилася 11-місячна дочка. Він сам повідомив про злочин у соцмережах і сам викликав поліцію. Попередньо, чоловік переступив межу через ревнощі.

Чоловік після вбивства дружини сам потрапив до реанімації – брат убитої вдарив його домкратом.

Уранці 20 квітня під час сварки на ґрунті ревнощів Євгеній вдарив її ножем у шию і одразу ж зізнався у вбивстві на своїй сторінці у соцмережі. У цей момент поряд знаходився брат загиблої — чоловік намагався надати допомогу сестрі, але різник заважав йому, і тоді брат кілька разів ударив того домкратом, який підвернувся під руку.

За тиждень до вбивства дружини Нікольськийпо-звірячому відгамселив її. Катерину відвезли до себе батьки у село Ємельяново. Але Євгеній приїхав до них з'ясовувати стосунки – тіло жінки знайшли неподалік у сквері. За інформацією Mash, чоловік напав на дружину з ножем та перебив їй артерію під час прогулянки з дитиною.

"Коли людина, якій роками віддаєш всю душу без залишку, зраджує - це не має залишатися безкарним. Начхати, що буде зі мною — але брехлива тварюка отримала по заслугах, і нехай така ж доля спіткає всіх подібних до неї", - написав Нікольський після вбивства і попросив подбати про дитину. За його словами, донька залишається його "єдиним стимулом жити".

Наразі він перебуває у лікарні під охороною. Подружжя прожило у шлюбі 13 років. Чергова річниця мала відбутися у серпні. Чоловік зізнавався: яке все-таки щастя, коли дружина та кохана жінка — одна й та сама людина. Торік у травні у них народилася дочка Лада.

Убитій жінці було 36 років. Вона займалася громадською діяльністю, викладала дітям танці, а також була спеціалістом з управління персоналом у галузі програмного забезпечення.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення