​Депутат Соболєв: Моїй дружині погрожує адвокат одного з підозрюваних у вбивстві

Інні Соболєвій, яка нещодавно втратила 3-річного сина, надходять погрози. Про це «Надзвичайним новинам» розповів її чоловік, депутат Київської облради В'ячеслав Соболєв.

«Минулої суботи адвокат однієї людини почав не писати, а саме виписувати смс з незрозумілими погрозами моїй дружині. Мова не про адвоката затриманих у справі, а про людину зі списку підозрюваних, чиї прізвища я назвав 4 грудня, коли вийшов з зали суду», - розповів депутат.

Соболєв також додав, що замовлення по його вбивству не знято. Але тоді, коли вбили його сина, він перестав боятися. Обіцяє у власному розслідуванні йти до кінця і назвати організаторів і посередників злочину.

Подробиці дізнавайтесь у сьогоднішньому ефірі програми «Надзвичайні новини» з Костянтином Стогнієм на телеканалі ICTV о 19.20.

Нагадаємо, що у справі про вбивство 3-річного сина депутата Київської облради В'ячеслава Соболєва 2 грудня було затримано двох чоловіків. Обидва пішли добровольцями на війну у 2017 році, служили у батальйоні «Аратта». Андрій Лаврега з позивним «Тихий» на Донбасі був снайпером, три роки просидів в окопах. На війну пішов ще у 17 років. 7 місяців тому пішов з батальйону і повернувся до цивільного життя. Другий затриманий – 18-річний Євген Семенов. Він родом з Одещини і навчався в Одеському морехідному училищі. Вбивство 3-річного хлопчика сталося за кілька хвилин після того, як родина Соболєвих від’їхала від ресторану «Маріо», власником якого є політик. В результаті обстрілу позашляховика Range Rover куля влучила в сина Соболєва. Дитина померла у «швидкій» дорогою до лікарні. За даними слідства, зловмисники відкрили вогонь із кімнати хостелу, який винайняли напередодні. Постріл було виконано з карабіна калібром 7,62 міліметра.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення