Гонтарєва купила будинок за 12 мільйонів гривень біля Ганни Герман (фото)

 Страна

Чоловік Валерії Гонтарєвої цьогоріч придбав маєток в елітному селищі під Києвом.

Журналісти відшукали нове житло Валерії Гонтарєвої в Гореничах (25 км від столиці). Виявилося, що це будинок у японському стилі, а поруч живе екс-нардеп Партії регіонів Ганна Герман, а також знаходиться маєток екс-генпрокурора Віктора Пшонки.

На території Гонтаревих кілька невисоких будівель, фото: ci.ua

Судячи з даних реєстру прав на нерухоме майно, Олег Гонтарєв цього року придбав 25 соток землі і 316 кв. м житлової площі. Журналісти відшукали маєток Гонтарєвих в престижному передмісті і поспілкувалася з ріелтором, який оформлював угоду.

Все виконано в японському стилі з суворим дотриманням канонів. В будинку 4 спальні, камінна зала, вітальня, кабінет, кімната відпочинку, сауна і три санвузли.

Так виглядає обстановка всередині будинку житловою площею 316 кв. м, фото: ci.ua

В архітектурних рішеннях домінує абсолютний мінімалізм, білий колір і прямокутні форми. В обробці використано дерево рідкісних і дорогих порід, а також молодий мармур.

Тераси по периметру фасаду є оглядовими майданчиками, з яких відкривається вид на головну прикрасу двору - японський сад з каскадом водоспадів, рідкісними рослинами (бамбук, сакура, магнолія) і басейн.

Струмочки у дворі впадають в штучне озеро, фото: ci.ua

"Це робота архітектора Максима Філенко. Довгий час будинок був виставлений під здачу в оренду за 170 тисяч гривень на місяць. Проте, в лютому ми його продали, пішов за 12,5 мільйонів гривень", - розповіла Світлана, менеджер з нерухомості.

Зазначимо, що також в цьому селищі живе Ганна Герман, у минулому нардеп Партії регіонів і прес-секретар Віктора Януковича. Ще тут є розграбований маєток генпрокурора Віктора Пшонки і будинок, де проживає співачка Світлана Лобода.

Судячи з податкової декларації за минулий рік, Валерія та Олег цілком можуть дозволити собі таку недешеву покупку. Адже дохід голови Національного банку України склав 26,8 млн грн, а її чоловіка - 900 тис. грн (в основному ці гроші від продажу цінних паперів і нерухомості). Також серед володінь родини за офіційними документами три квартири, два будинки і три люксові машини (Porsche Panamera, Porsche Cayenne і Toyota Land Cruiser Prado). У одному з маєтків сім'ї, який перебуває в коттеджому селищі "Северинівка", живе їх старший син Антон Гонтарєв, який раніше був замішаний у скандалі з виведенням депозитів з проблемного банку.

Нагадаємо, що мінімальна заробітна плата в Україні у 2016 році становить 1450 грн, а мінімальная пенсія - 1247 грн

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення