На Донбасі бойовики обстріляли КПВВ "Мар'їнка"

 СЕГОДНЯ

На Донбасі проросійські бойовики обстріляли позиції прикордонників зі складу Об'єднаних сил біля КПВВ "Мар'їнка". Про це повідомили в прес-службі ДПСУ.

Вогонь бойовики відкрили вчора, 10 грудня, близько 21.35. Стріляли з боку тимчасово окупованого населеного пункту Олександрівка. Російські найманці застосували автоматичні гранатомети і стрілецьку зброю різного калібру

"У цей час контрольно-пропускні операції були завершені і в зоні ураження цивільних осіб не було, військовослужбовці перебували в укриттях. Вогонь не відкривався. На щастя, постраждалих немає", - розповіли в Держприкордонслужбі і відзначили, що підрозділи ООС продовжують цілодобово забезпечувати безпеку в регіоні.

Нагадаємо, раніше, 10 листопада, бойовики відкрили прицільний вогонь з автоматів і кулеметів по позиціях підрозділів Об'єднаних сил в межах гуманітарного дорожнього коридору "Курахово - Донецьк". У зоні ураження виявився контрольний пост прикордонників перед КПВВ "Мар'їнка". Також бойовики обстріляли КПВВ "Мар'їнка" 4 листопада.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення