На Донбасі контррозвідка затримала "ідейного" бойовика

 СЕГОДНЯ

На Донбасі співробітники військової контррозвідки Служби безпеки України зі складу Об'єднаних сил викрили та затримали колишнього учасника так званої "ДНР", який переховувався від правосуддя.

Як з'ясувалося, 43-річний житель Слов'янська в 2014 році приєднався до незаконного збройного формування бойовиків і виконував окремі завдання окупантів. За словами затриманого, його основним мотивом було отримання матеріальної вигоди.

При цьому, з початком активних дій ЗС України зі звільнення українських міст від членів проросійських бандформувань, чоловік покинув службу в "таборі Новоросії".

3 липня 2018 року за матеріалами військової контррозвідки поліцією було відкрито кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого статтею "створення не передбачених законом воєнізованих або збройних формувань". Триває досудове слідство.

Контррозвідники СБУ підкреслили, що вони продовжують здійснювати заходи, спрямовані на викриття учасників терористичних організацій "ДНР" і "ЛНР" і притягнення їх до відповідальності.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення