На Харківщині росіянина судитимуть за вбивство

 СЕГОДНЯ

Поліцейські Харківщини спільно з колегами з Дніпропетровщини затримали росіянина за скоєння вбивства. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Харківської області.

За інформацією поліції, зловмисник позбавив життя жителя Лозівського району та переховувався від слідства і території сусідньої області.

"У ході оперативно-розшукових заходів поліцейські встановили причетність 44-річного громадянина Російської Федерації до скоєння злочину ... 10 серпня близько 22:00 загиблий і зловмисник перебували в гостях у 28-річного знайомого. Компанія вживала алкоголь. Близько 23:00 господар будинку в стані сильного алкогольного сп'яніння пішов відпочивати, а гості продовжували розпивати спиртне. Між чоловіками виник словесний конфлікт, в результаті якого правопорушник завдав 36-річному громадянину множинні удари в область голови. Від отриманих травм чоловік помер", - повідомили в поліції.

Також повідомляється, що 13 серпня працівники Лозівського відділу поліції спільно з співробітниками Юр'ївського відділення поліції Павлоградського відділу поліції ГУНП в Дніпропетровській області затримали зловмисника поблизу села Перлове. В даний час він знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання.

"За даним фактом порушено кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Чоловікові загрожує від семи до 15 років тюремного ув'язнення. Зараз вирішується питання про повідомлення зловмисникові про підозру і обрання запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою", - уточнює прес-служба поліції.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення