На Херсонщині легковик злетів у канал: серед загиблих є діти

 СЕГОДНЯ

На Херсонщині сталася страшна ДТП – легковий автомобіль з дітьми у салоні з'їхав у зрошувальний канал. І водій, і пасажири загинули, повідомили в прес-службі ДСНС області.

За даними місцевої поліції 17 червня о 01:40 в "Єдиний центр 102" поліції зателефонувала 43-річна мешканка Чаплинського району. Жінка повідомила, що напередодні ввечері двоє її неповнолітніх синів у віці 5 і 17 років, разом з 35-річним сусідом поїхали на автомобілі в сільський магазин і не повернулися. За словами односельців, зробивши покупки, чоловік з дітьми сіли знову в машину і поїхали в невідомому напрямку.

Через 17 годин безперервних пошуків авто знайшли на дні магістрального зрошувального каналу. Спочатку недалеко від сусіднього населеного пункту працівники поліції помітили на грунті сліди від коліс легкового автомобіля, які вели в канал – там і знайшли легковик. Вікна машини були відкриті, а в салоні нікого не було. Тіла чоловіка і дітей знайшли під час обстеження акваторії.

Як розповів начальник поліції Херсонської області Артур Меріков, на розшук зниклих були негайно направлені екіпажі груп швидкого реагування, в тому числі поліцейські сусідніх районів. Всього в пошуках були задіяні 31 працівник поліції і 3 автопатрулі, працівники служби з надзвичайних ситуацій. Також приєдналися 25 місцевих жителів.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення