На Київщині адвокат вбив кохану: розчленоване тіло викинув у водойму, а органи зберігав у холодильнику (відео)

До 15 років позбавлення волі засуджено адвоката, який вбив свою співмешканку та розчленував її тіло. Суд визнав чоловіка винним в умисному вбивстві та зберіганні бойових припасів ( ч. 1 ст. 115, ч. 1 ст. 263 КК України). Про випадок повідомили у Київській обласній прокуратурі.

"Прокурори у суді довели, що у травні 2022 року в одному з сіл Обухівського району адвокат вбив свою співмешканку. Він розчленував тіло вбитої, склав його частини до валізи та викинув у канал поблизу насосної станції. Внутрішні органи вбитої жінки засуджений залишив зберігатись у холодильнику свого будинку", - йдеться у повідомленні.

Згідно з вироком суду, чоловік зобов’язаний сплатити сину потерпілої понад 700 тисяч гривень матеріальної та моральної шкоди.

Крім того, за місцем проживання він зберігав ручну осколкову гранату РГД-5 з уніфікованим запалом.

Раніше ЗМІ повідомляли, що убивцею, який розчленував тіло дівчини під Києвом, виявився герой "Одруження наосліп" Петро Бігун. 37-річний юрист під час телешоу описував себе як "надійну, дбайливу" людину, здатну "влаштувати незабутню романтику". Убитою виявилась 39-річна уродженка Краматорська.

За даними правоохоронців, в морозилці на згадку про вбиту чоловік лишив її язик, матку, серце та нирку.

Очільник поліції Київщини Андрій Нєбитов повідомляв, що у соцмережах чоловік проводив психологічні тренінги про любов до ближнього.

"Успішний адвокат, учасник ток-шоу про одруження, порізав кохану на шматки і ночами розвозив рештки по смітниках Обухівщини. Руки і ноги склав у дорожню сумку та викинув у ставок. Загиблу дивом упізнали по брендовій сукні", – повідомив Нєбитов.

Як повідомляли в поліції, на початку червня на березі водойми в селі Нові Безрадичі місцеві працівники виявили дорожню валізу з частинами жіночого тіла. Всередині були відрізані жіночі кінцівки, а також фрагменти хребта незнайомки. Рештки були ретельно замотані в жіночий одяг.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення