На Львівщині застрелили прикордонника

Військовослужбовець-прикордонник у Львівській області помер у кареті швидкої допомоги від вогнепального поранення зі зброї іншого військового, який був у прикордонному наряді. Військовослужбовець, зі зброї якого пролунав постріл, затриманий. Про це повідомляє з прес-служба ДПСУ.

"Сьогодні в одному із підрозділів Мостиського загону, внаслідок вогнепального пострілу був поранений військовослужбовець. У результаті обставин, які наразі уточнюються, військовослужбовець Мостиського загону дістав вогнепальне поранення. Попередньо, куля була випущена зі зброї іншого військовослужбовця, який перебував в прикордонному наряді", - повідомили прикордонники.

Як зазначається, на місце події негайно викликано карету швидкої допомоги.

"Лікарі транспортували пораненого в найближчий медзаклад, але, на жаль, під час транспортування військовослужбовець помер", - вказали у ДПСУ.

"Військовослужбовець, зі зброї якого пролунав постріл, затриманий", - додали у відомстві.

За цим фактом ДПСУ створено ситуативну групу для проведення розслідування та повідомлено правоохоронні органи, в тому числі органи прокуратури. Наразі детально встановлюються всі обставини, що могли призвести до цієї події.

На місці працює оперативно-слідча група

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення