Під Києвом 13-річний хлопчик повісився на мотузці

 СЕГОДНЯ

У місті Боярка Київської області малолітній хлопчик наклав на себе руки, зачепивши мотузку за турнік в квартирі. Зараз поліцейські встановлюють обставини і причини, що штовхнули 13-річного школяра на смертельний крок.

Тіло дитини виявила мати вчора, о 21.30, коли повернулася додому. Встановлено, що ввечері вітчим хлопчика разом з дочкою пішов на дитячий майданчик. Мати, виходячи з дому на заняття спортом, сказала синові, щоб той залишив гри з мобільним телефоном і пішов на вулицю грати з друзями. Однак, він не послухався і залишився вдома один.

На місці події співробітники Києво-Святошинського відділу поліції вилучили капронову мотузку для білизни, мобільний телефон, що належав хлопчикові, комп'ютерний системний блок.

Загиблий хлопець з шести років професійно займався спортивним бойовим мистецтвом тхеквондо. Сім'я, де він ріс, характеризується позитивно.

При проведенні моніторингу соціальних мереж працівники кіберполіції не виявлено участі малолітньої дитини в спільнотах, що пропагують смерть.

За даним фактом порушено кримінальне провадження за ч.1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Встановлюються всі обставини трагедії.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення