Під Києвом банда розбійників під приводом перевірки лічильника вбила 88-річну бабусю

 СЕГОДНЯ

У Київській області судитимуть двох чоловіків і жінку, які минулого року напали на 88-річну пенсіонерку, жорстоко катували її, а потім убили, повідомляє прокуратура столичного регіону.

Підозрюваних у резонансному злочині, що стався в Білій Церкві, затримали в листопаді. В ході досудового розслідування вони перебували під вартою.

Встановлено, що в лютому минулого року двоє чоловіків, один з яких раніше вже був неодноразово судимий, і жінка, прийшли до 88-річної пенсіонерки додому, під приводом перевірки лічильника електроенергії.

Проникнувши до будинку, чоловіки зв'язали мотузкою руки і ноги бабусі. Після цього зловмисники почали шукати в будинку цінні речі і гроші, б'ючи стареньку, від чого вона непритомніла.

Відшукавши 1000 гривень, зловмисники вже йшли, коли один з чоловіків, раніше неодноразово судимий, стрибнув на голову жінки. Після цього вона вже не подавала ознак життя.

Дії двох чоловіків кваліфіковано за ч. 4 ст. 187 (розбій) та пп. 6, 12 ч. 2 ст. 115 (Умисне вбивство, вчинене з корисливих мотивів за попередньою змовою групою осіб) КК України. Їм загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 10 до 15 років або довічне позбавлення волі з конфіскацією майна.

Дії жінки кваліфіковані за ч. 3 ст. 187 (Розбій) КК України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 12 років з конфіскацією майна.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення