Під Києвом будівельники церкви насмерть забили чоловіка

 СЕГОДНЯ

У Київській області за розбійний напад та умисне вбивство поліція затримала будівельників церкви.

Троє працівників познайомилися з двома чоловіками, які приїхали в гості в село Скригалівка з сусіднього району, і запросили їх на "чарку".

Під час спільного розпиття алкогольних напоїв зловмисники накинулися на одного з гостей. Його жорстоко побили, від чого нещасний втратив свідомість. Після цього у нього забрали 4 тис. гривень, наручний годинник, мобільний телефон і банківську картку.

Потім будівельники силою заштовхали іншого молодика в автомобіль і вивезли в ліс. Там вони продовжували наносити побої, вимагаючи назвати код банківської картки, поки той не перестав дихати. З місця злочину чоловіки втекли на авто.

Поліцейські Фастівського району по "гарячих слідах" затримали місцевого жителя, причетного до розбійного нападу. Ним виявився 30-річний житель села Скригалівка.

Невдовзі правоохоронці затримали трьох зловмисників на Житомирщині. Ними виявилися жителі Чернігівської та Волинської областей, 31, 35 і 37-річного віку, які вже неодноразово мали проблеми з законом.

За даними фактами порушено кримінальні провадження у ч. 2 ст. 187 (Розбій) та за ч.1 ст.115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Триває слідство.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення