Під Києвом чоловік зарізав знайомого на очах його тяжкохворої дружини

 СЕГОДНЯ

У Броварському районі Київської області чоловік жорстоко вбив товариша на очах у його тяжкохворої дружини.

Як повідомили в ГУ НП в Київській області, про трагічну подію повідомив правоохоронцям онук загиблого, житель с. Требухів. Прийшовши додому, він виявив бездиханне тіло свого дідуся і налякану бабусю, яка вже багато років прикута до ліжка.

На місце події прибули представники місцевого громадського формування "Щит" і поліцейські Броварського відділу поліції. На тілі загиблого 63-річного чоловіка виявили численні колото-різані тілесні ушкодження.

Правоохоронці оперативно встановили та затримали зловмисника – 53-річного місцевого жителя. Виявилося, що напередодні трагедії він допомагав загиблому по господарству, після чого вони розпивали спиртне. Між чоловіками виникла сварка і розлючений гість накинувся з ножем на господаря. На цьому п'яний зловмисник не зупинився – тривалий час голосно лаявся, кидав предмети і накинувся на хвору жінку похилого віку, яка була в сусідній кімнаті, після чого втік.

Речові докази вилучено. Підозрюваний затриманий в порядку ст. 208 КПК України та поміщений в ізолятор тимчасового утримання.

Слідчі порушили кримінальне виробництво за ч.1 ст.115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує від 7 до 15 років позбавлення волі. Досудове розслідування триває.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення