Під Києвом хлопець зарізав свого співмешканця

 СЕГОДНЯ

Під Києвом чоловік зарізав знайомого.

27-річний хлопець і його жертва не мали постійного місця проживання і з 2016 року жили в лісосмузі, в облаштованій землянці.

Вигулюючи собаку в лісосмузі, броварчанин виявив бездиханне тіло невідомого чоловіка з ознаками насильницької смерті. За вказаною адресою прибула слідчо-оперативна група, експерти-криміналісти та судмедексперт. Правоохоронці встановили особу потерпілого. Ним виявився 43-річний бездомний, уродженець Вінницької області. Згідно з висновками судово-медичної експертизи, чоловік помер від колото-різаної рани шиї.

Поліцейські затримали підозрюваного в скоєнні вбивства – 27-річного бездомного, уродженця Закарпатської області. Він зізнався у скоєному і розповів, що напередодні трагедії вони із загиблим розпивали спиртне. Раптово виник конфлікт, який переріс в бійку. Розлючений молодик схопив ніж і завдав своєму товаришеві численні удари по тілу, після чого втік.

В даний час вирішується питання про обрання затриманому запобіжного заходу. Слідчими відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі від 7 до 15 років. Досудове розслідування триває.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення