Під Одесою сталася стрілянина в будинку чиновника: подробиці

 Апостроф

В Одеській області стався конфлікт зі стріляниною в будинку чиновника.

Про це повідомляє прес-служба поліції Одеської області.

Так, інцидент трапився ще 19 листопада на території Біляївського району, коли 38-річний чоловік прийшов у гості до чиновника.

"В ході вживання алкоголю з невстановлених причин між чоловіками виникла сварка, яка переросла в бійку. В ході бійки господар домоволодіння застосував до гостя зброю ймовірно травматичної дії", - йдеться в повідомленні

Через кілька днів до правоохоронців звернувся адвокат потерпілого, і Усатівська відділенням поліції було відкрито кримінальне провадження за статтею "умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження".

Пізніше із заявою про нанесення тілесних ушкоджень звернулася і адвокат господаря будинку. За його зверненням до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено відомості за статтею "умисне легке тілесне ушкодження".

Надалі правоохоронці, монітори Інтернет, виявили відео з камер зовнішнього спостереження, на якому був зафіксований конфлікт і бійка із застосуванням зброї, що стало причиною перекваліфікації кримінальної виробництва за статтею "злісне хуліганство".

Варто додати, що під час розслідування в поліцію звернулася адвокат нападника, яка заявила про викрадення травматичного пістолета, з якого стріляли по потерпілому. Ці відомості також були внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею "викрадення, привласнення, вимагання вогнепальної зброї"

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення