Поліція затримала підозрюваного у стрілянині в центрі Херсона

 УНН

Сьогодні у Херсоні поліція затримала підозрюваного, який 3 жовтня спричинив вогнепальні поранення двом херсонцям. Про це повідомляє пресслужба МВС України.

“Сьогодні в Херсоні в одному з кафе працівники поліції затримали підозрюваного в спричиненні вогнепальних поранень двом херсонцям. Наразі вирішується питання про доставлення затриманого в суд для обрання йому запобіжного заходу”, — йдеться в повідомленні.

За інформацією слідства розшук підозрюваного тривав майже місяць. Він постійно змінював місцеперебування, переїжджаючи з однієї області в іншу.

“Сьогодні вранці оперативники отримали інформацію, що підозрюваний перебуває в Херсоні та направляється на зустріч в один із розважальних закладів обласного центру. Щойно працівники управління карного розшуку разом із бійцями роти поліції особливого призначення його затримали. Наразі вирішується питання про доставку затриманого в суд для обрання йому запобіжного заходу”, — йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, у центрі Херсона 3 жовтня між чотирма невстановленими чоловіками та двома місцевими жителями (1977 та 1969 років народження), відомими у кримінальних колах, виник конфлікт. Словесна перепалка переросла у стрілянину, коли на місце під’їхав автомобіль на номерах іноземної реєстрації та звідти вийшов чоловік, що здійснив кілька пострілів у бік згаданих місцевих жителів.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення