Сина Єлизавети II звинувачують у розтлінні підлітків

 СЕГОДНЯ

59-річного сина королеви Єлизавети II - принца Ендрю звинувачують у сексуальних домаганнях до неповнолітніх. Дівчина, яка позиціонує себе як жертву, навіть надала докази знайомства з членом королівської родини.

За інформацією NBC News, герцог Йоркський був втягнутий в судовий процес у справі відомого мільярдера Джеффрі Епштейна, який обвинувачувався в секс-торгівлі і педофілії. 10 серпня він наклав на себе руки у в'язниці. Його самогубство зумовило оприлюднення документа, в якому розкрилися нові подробиці справи. Виявляється, що саме син її Величності звертався до нього як до секс-торговцю за послугами.

У Букінгемському палаці відразу ж прокоментували скандал навколо принца Ендрю.

"Все це відноситься до розглядів, які мають місце в Сполучених Штатах Америки і, до яких герцог Йоркський непричетний. Будь-які припущення про непристойну поведінку з неповнолітніми категорично помилкові", – йдеться в офіційній заяві представників Єлизавети II.

Нагадаємо, що 10 серпня в тюремній камері знайшли мертвим скандального американського фінансиста і мільярдера Джеффрі Епштейна. Чоловік уже намагався накласти на себе руки ще 23 липня.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення