Трагедія в Одесі: реакція Порошенка

Декілька діб пройшли з моменту пожежі в дитячому таборі "Вікторія" в Одесі, в результаті якої загинули троє дітей. Прем'єр-міністр України Гройсман назвав цю пожежу "жахливою трагедією" і заявив, що в разі встановлення факту недбалості людей, які відповідали за безпеку в установі, всі винні будуть суворо покарані, але Президент України Петро Порошенко досить не висловився з цього приводу.

В Одеській області губернатор Максим Степанов оголосив траур. Він був небагатослівний: "Від гніву і жалю не вистачає слів. На Одещині траур", - написав він у Фейсбуці.

І тільки президент України ні слова не сказав невтішним батькам, що втратили в страшному вогні через чиюсь недбалість своїх дітей. Не сказав він нічого і чиновникам, які чесно шукають стрілочників. На сайті президента за даними на ранок 18.09.2017 повідомлення про візит Порошенка до США, і про соціальний захист дітей журналістів. А в Фейсбуці і того менше - там Президент про підступного Путіна розповідає і вітає Херсон з Днем міста, а також розповідає про здобутки країни щодо реформ.

Користувачі соцмереж задають аналогічні питання. Так Олександр Дубинський на своїй сторінці у Фейсбук висловився дуже різко про ситуацію, що склалася:

"..Країна, вже декілька днів обговорює трагедію в Одесі, що забрала дитячі життя. Все більше переконуюся, що він (Президент-ред) мовчить не тому, що йому нема чого сказати. А тому, що щиро вважає, що його ця історія не стосується. Подумаєш, хтось помер. Звикли вже."

Нагадаємо, що пожежа в одеському дитячому таборі "Вікторія" спалахнула вночі 16 вересня. Всього на момент трагедії в таборі перебувало 150 дітей, троє із них загинули.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення