У Чернігові 21-річна дівчина розстріляла батька-тирана у спину, матір завжди захищала його: подробиці і відео

У Чернігові правоохоронці затримали 21-річну студентку. За даними слідчих, під час сварки вона застрелила свого 50-річного батька із бойового пістолета. Тепер їй загрожує до 15 років позбавлення волі. Про це інформує ГУНП в Чернігівській області.

Усе сталось 6 травня в будинку на проспекті Левка Лук’яненка. Сусідки розповіли, що батько знущався над дівчиною. Було роками чутно побої і крики, навіть ребра ламав їй. На нього викликали правоохоронців. Утім, як видно, поліція не зреагувала. Дружина також не йшла від домашнього тирана. Мотивувала тим, що без нього не може, пише suspilne.media.

"Він її довів", - переконані сусіди.
"Дівчинка дуже хороша, а він – лайно. Він знущався з дівчинки. Навіть ребра ламав", - розповідає Ольга Олексіївна, яка живе поверхом вище.

І хоча батько знущався з доньки, та не скаржилася.

"Вона терпіла. Тільки як за нею він гониться, так вона ховається у туалет і вереск такий. Ребро переламати, ну як ви думаєте? Дуже бив. Вона така розумничка, вона в інституті сама, за свої гроші вчилася. А воно, тварь, змушував усе робити. У нього ж іще рушниця була, бігав з рушницею", - розповіла сусідка Ольга Олексіївна.

Жінка розповідає, що говорила з матір’ю дівчини та просила її піти від чоловіка:

"Каже: «Він хороший». А я кажу: «Що ти розповідаєш?». Ага, прикриває його. Вона без нього не може. Кажу: «Розлучись, бо буде горе». От воно і горе".

Те ж саме говорить й інша сусідка — Людмила:

"Дівчинка взагалі спокійна, добра, привітна, завжди віталася, розмовляла, зупинялася. Але їх трошки ображав її батько. Іноді було вночі і ввечері чутно гуркіт якийсь, трошки крики якісь, дівчата плакали іноді".

Людмила розповіла, що на чоловіка викликали поліцію: "Це було у 22-му році, викликали вони, це точно".

Мешканки будинку про дівчину і її характер кажуть так.

"Вона за все турбувалась, дитина домашня. Те, що серйозна дівчинка і порядна, тут нема розмови навіть. Всі це підтвердять", — говорить Світлана.

Сусідка Ольга каже:

"Особливо коли була війна, вона підтримувала усіх, навіть допомагала людям. Дівчинка хотіла вийти заміж, а та тварь стара, батько її, не давав".

Поспілкуватися з матір'ю затриманої журналістам не вдалося. Вдень 7 травня двері їхньої квартири ніхто не відчинив.

Відомо, що дівчина навчається у Національному університеті Чернігівська політехніка" за спеціальністю "Фінанси, банківська справа та страхування".

"Звичайна дівчина, приходила восени, я бачила її кілька разів, а зараз ми спілкувались через Телеграм і через Інтернет лише. Вона, коли поновилась до мене у групу, то сказала, що займається спортом і у зв’язку із цим не могла навчатись певний період, тому їй довелося відраховуватись і поновитись на 3 курс знову. По навчанню у неї були борги, вона закривала ці борги. Зараз дуже активно займалась. От тільки мені 2 травня телефонувала, питала, як закрити борг. Вона все переживала, щоб її не відрахували", - розповіла кураторка Олена Панченко.
"Попередньо відомо, що в квартирі між офіційно непрацюючим батьком та його дочкою-студенткою виник конфлікт. На ґрунті неприязних стосунків дівчина здійснила шість пострілів батьку у спину з бойового пістолета", – офіційно заявили в поліції.

З місця скоєння злочину поліцейські вилучили низку речових доказів та знаряддя вбивства.

Правоохоронці встановлюють обставини, за яких зброя потрапила у родину.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення