У Харкові дівчина-коп влаштувала ДТП і відмовилася її оформляти

 СЕГОДНЯ

У Харкові патрульна зупинила для перевірки автомобіль, тому що запідозрила, що водій нетверезий. Поки перевіряла документи – пасажир, обурений зупинкою, став знімати все на відео. Він звернувся до поліцейської з проханням пред'явити документи і відпустити водія. Почалася сварка, яка закінчилася досить несподівано.

Після взаємних образ патрульна сказала чоловікові, що він її "задрочує" і показала непристойний жест. Після чого сіла до службової машини і з відкритими дверима рушила з місця, вдаривши в "зад" авто, яке зупинила.

Ніхто не постраждав. А патрульну тепер чекає службова перевірка. Жінка відмовилася оформляти на себе адмінпротокол.

Користувачі соцмережі розділилися на два табори. Одні заявили, що жінку потрібно звільнити за непрофесіоналізм і хамство, інші – що інцидент і саму аварію спровокував оператор відео.

"Відшкодувати збитки, звільнити з поліції", "Непрофесіоналізм цвіте і пахне. Після такого інциденту цю поліцейську слід негайно на примусову переатестацію з оргвисновками за результатами", "Коли вже розженуть цю шарашкину контору", – пишуть одні.

"А у мене інше враження – мета спровокувати була досягнута. В Америці, або в більшості країн Європи, за таку розмову з поліцейським людина дорого поплатилася б", "Оператор – провокатор (та й сюжет не повний, немає початку), а дама просто неадекватно зреагувала"," Ми не можемо судити з цього уривку. Робота поліцейських не легка. Я її не захищаю, а говорю про те, що на дорогах повно придурків", "Тут звичайно з самого початку неправильно повелася поліцейська жінка. Ніколи не можна обмінюватися образами з провокаторами. Згодом і вона втратила контроль і переплутала передачу в'їхала в зад", – коментують інші.

"Зараз триває службова перевірка", – заявили в прес-службі патрульної поліції Харківської області.

Нагадаємо, тиждень тому сумські копи відзначилися, побивши чоловіка, який сидів на лавочці. Особливу жорстокість проявляла дівчина-поліцейський, яка била ногами і віддавлювала чоловікові каблуком пальці на ногах.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення