У Херсонській області дощ змив дорогу за 2 млн грн

 СЕГОДНЯ

У Новій Каховці Херсонської області тільки що відремонтовану дорогу змив дощ. Через неякісний ремонт дорожнє покриття розповзається під колесами, обурюються водії.

Ділянку дороги зробили в рекордні терміни – за день, але через тиждень після ремонту крізь нове полотно став проступати старий асфальт.

Начальник комунального підприємства, яке ремонтувало дорогу, виправдовується: винна погода і обмежені терміни – мерія вимагала закінчити до 15 листопада.

Ремонт цієї 650-метрової ділянки дороги міському бюджету обійшлося в 2 мільйони 300 тисяч гривень. Чиновники запевняють, що будуть вимагати все переробити – за підрядника. Підрядник, в свою чергу, готовий виконати роботи, але не раніше наступного літа – щоб напевно не помилитися з погодою.

Раніше міністр інфраструктури Володимир Омелян заявляв, що Україна переходить до десятирічних гарантій підрядників на якість ремонту автодоріг. За його словами, це зобов'язання компанії-підрядника в разі будь-яких дефектів усувати їх за свій рахунок.

При цьому Омелян відзначав, що в 2017 році в Україні план по ремонту доріг не буде виконаний через недостатнє фінансування – проведуть капітальний ремонт тільки 2 тисяч кілометрів автомобільних доріг із запланованих 2,5 тисячі кілометрів.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення