У Києві 14-річна школярка випала з вікна багатоповерхі

У понеділок в столиці 14-річна дівчина випала з вікна квартири, де мешкала разом зі своїми батьками. Від отриманих травм школярка померла на місці події. Про це йдеться у повідомленні відділу комунікації поліції Києва на сторінці у Facebook

"Вчора зранку до поліції надійшло повідомлення від киянина про те, що на вулиці Михайла Ломоносова біля під’їзду багатоповерхівки лежить дівчина без ознак життя", - йдеться у повідомленні правоохоронців.

За інформацією поліцейських, 14-річна дівчина приблизно о шостій ранку впала з вікна квартири, де вона мешкала зі своєю родиною. Наразі правоохоронці встановлюють всі обставини і причини інциденту, а також опитують її знайомих, з якими вона вчилася та спілкувалася останнім часом.

"Відомості за даним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України з додатковою кваліфікацією – самогубство. Розпочато досудове розслідування. Правоохоронці встановлюють усі обставини та причини цієї трагічної події", - йдеться у повідомленні поліції.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення