У Києві біля банку у чоловіка вирвали сумку з грошима

 СЕГОДНЯ

У середу в Києві на проспекті Перемоги біля відділення банку сталося ще одне велике пограбування. У столичній поліції нам розповіли, що повідомлення про пограбування надійшло в 11.15.

У поліцію звернувся 32-річний чоловік. Він повідомив, що на нього напали невідомі, погрожуючи зброєю, і, вдаривши його по голові, відібрали сумку з грошима. Подробиці події і зовнішність нападників чоловік описати не зміг.

На місце виїжджали правоохоронці. Інформацію деяких ЗМІ про те, що зникло 3 млн грн, в поліції не підтвердили. Наразі достовірність інформації перевіряється, встановлюється точна сума зниклих грошей.

Нагадаємо, раніше поліція Києва затримала банду серійних грабіжників, які вистежували і нападали на людей біля елітних магазинів і банків, відбираючи у них великі суми грошей. Вони причетні як мінімум до десяти подібних пограбувань. Всі учасники угруповання – уродженці Грузії. Їх спіймали у вівторок увечері, після чергового пограбування. Зловмисники серед білого дня напали на подружню пару біля автосалону на проспекті Бандери і відібрали сумку, в якій було 3,5 млн грн.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення