У Києві чоловік убив знайому пляшкою з-під горілки

 СЕГОДНЯ

В Києві сталося жахливе вбивство. Тіло 47-річної жінки в квартирі в калюжі крові виявив сусід, який повідомив про трагедію батьку загиблої.

Вчора близько 14:00 в Шевченківське управління поліції від лікаря надійшло повідомлення про те, що в квартирі на вулиці Вавілових власницю квартири виявили мертвою.

На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група. З'ясувалося, що сусід помітив відчинені двері в квартиру. Коли чоловік зайшов, побачив жінку в калюжі крові. Оскільки у чоловіка був номер її батька, відразу зателефонував йому і повідомив про те, що сталося. Лікарів і поліцію викликав саме батько потерпілої, коли прибув на місце події.

На тілі жінки судмедексперт виявив численні синці, ймовірною причиною смерті стала черепно-мозкова травма. Тіло направлено на судово-медичну експертизу.

Встановлено, що жінка жила одна. З місця події вилучили недопалки, розбиту пляшку з-під горілки та інші речові докази.

В ході проведення слідчих дій співробітники карного розшуку за скоєння вбивства затримали 58-річного місцевого жителя. Злочинець раніше не був судимий і має проблеми з психічним здоров'ям. За його словами, він був знайомий з потерпілою з травня 2016 року, час від часу вони зустрічалися для розпивання спиртних напоїв.

Попередньо встановлено, що під час застілля у них виник конфлікт, після чого чоловік вдарив потерпілу по голові пляшкою, а потім розбив об неї вазу. Від отриманих ударів жінка померла.

Слідчим відділом Шевченківського управління поліції розпочато кримінальне провадження за фактом умисного вбивства – ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України. Чоловік затриманий в порядку ст. 208 КПК України. За скоєння злочину йому загрожує до 15 років ув'язнення.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення