У Києві мати порізала сина

Коли почалася сварка, родичі перебували у стані сп’яніння, згодом почали битися. У результаті жінка кілька разів вдарила сина ножем у живіт. За даним фактом розпочато кримінальне провадження. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва

Подія трапилася на проспекті Голосіївському. Поліцейські отримали повідомлення від лікарів про те, що у квартирі вони виявили 27-річного киянина із ножовими пораненнями.

На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група.

Чоловіка госпіталізували.

Правоохоронці з’ясували, що між 49-річною жінкою та її сином, які перебували у стані алкогольного сп’яніння, виник словесний конфлікт. У розпалі сварки 27-річний чоловік почав бити матір, яка готувала їсти, заштовхав жінку у вбиральню та почав її топити. Жінка, намагаючись врятуватися, нанесла сину два ножові поранення у живіт. Після цього киянка відразу викликала «швидку».

За даним фактом слідчим відділом Голосіївського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ст. 124 (Умисне заподіяння тяжких тілесних ушкоджень у разі перевищення меж необхідної оборони або у разі перевищення заходів, необхідних для затримання злочинця) Кримінального кодексу України.

Зараз правоохоронці з’ясовують усі обставини інциденту. Жінку правоохоронці направили на проведення судово-медичної експертизи, для визначення ступеню тяжкості травм.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення