У Києві на ДВРЗ зарізали чоловіка

У четвер, 4 квітня, в Києві біля паркану Дарницького вагоноремонтного заводу був виявлений труп чоловіка зі слідами насильницької смерті. Виклик на лінію 102 надійшов близько 08:00. Про це повідомляє Інформатор.

За попередньою інформацією, труп виявила жінка, яка йшла на електричку. Чоловік не подавав ознак життя і вона відразу зателефонувала в поліцію. На місце виїхав екіпаж патрульних, який побачив, що чоловік лежить весь в крові. На жаль, прибулим на місце медикам залишалося лише констатувати смерть. Також на вказану адресу прибули слідчо-оперативні групи Дніпровського району і головного управління поліції Києва.

При огляді трупа було встановлено, що на тілі є рани, схожі на ножові. Крім цього, правоохоронці обстежують прилеглу територію і з'ясовують деталі інциденту. Від будь-яких коментарів співробітники правоохоронних органів відмовилися. На вигляд чоловікові 25-26 років. При ньому не виявили ніяких документів. Особа загиблого встановлюється.

Раніше ми писали, що в одній з квартир міста Бориспіль зарізали чоловіка. Загиблий розпивав спиртні напої зі своїм другом і грав з ним в карти. Під час сварки один з товаришів схопив ніж і зарізав свого друга.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення