У Києві сталася стрілянина: чоловіка поранили в руку, ногу і груди

 СЕГОДНЯ

В Дарницькому районі зловмисники кілька разів вистрілили з травматичного пістолета, поранивши чоловіка в руку, ногу і груди.

Інцидент стався близько другої години ночі. До гаражного приміщення, яке потерпілий орендував і тут же проживав, увірвалися п'ятеро або шестеро невідомих у балаклавах, які без пояснень почали кричати і бити його. Коли він схопив ніж і молоток, щоб оборонятися, один з чоловіків почав стріляти. Зробивши кілька пострілів, з місця події вони зникли. Потерпілий самостійно викликав "швидку" і поліцію.

На місці події правоохоронці виявили 41-річного місцевого жителя, якого після надання допомоги лікарі "швидкої" доправили до лікарні.

Проводяться оперативно-розшукові заходи, спрямовані на встановлення мотивів і осіб, причетних до скоєння правопорушення.

Слідчим відділом Дарницького управління поліції відомості про цю подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками злочину, передбаченого ч. 4 ст. 296 (Хуліганство із застосуванням вогнепальної або холодної зброї) Кримінального кодексу України. Зловмисникам загрожує до семи років позбавлення волі

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення