У Маріуполі з психлікарні втік агресивний чоловік, який захопив банк із заручниками (фото)

У Маріуполі з психіатричної лікарні втік Орлов Микола Георгійович 02.06.1990 року народження. Цей чоловік 10 грудня 2020 року здійснив напад на відділення місцевого банку, після чого його скерували на примусове лікування. Про це повідомила пресслужба ГУ Національної поліції в Донецькій області.

Правоохоронці попросили громадян допомогти в розшуку.

Прикмети втікача: на вигляд 30-35 років, високого зросту, має коротко стрижене темне волосся. Крім того, у нього багато татуювань по всьому тілу. Чоловік був одягнений у джинси.

"Під час виявлення розшукуваного дотримуйтеся заходів особистої безпеки, оскільки чоловік агресивний", – закликали копи.

Наприкінці 2020 року Орлов захопив трьох заручників у банку в Лівобережному районі Маріуполя та був затриманий поліцейськими. У підсумку суд визнав чоловіка неосудним і примусово помістив його на психіатричне лікування. Громадянин втік із медустанови 26 травня.

"Якщо ви володієте будь-якою інформацією про місцеперебування розшукуваного, просимо повідомити про це за телефонами: 0963424677 або 102", – звернулися до громадян у поліції.
Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення