Убивство 9-річної українки у Німеччині: обидва душогуби пов’язані із матір’ю дівчинки

 Bild

У вбивстві 9-річної української дівчинки Валерії, тіло якої знайшли в середу в лісі поблизу міста Дебельн у Німеччині, підозрюють двох чоловіків - уродженців України та Молдови.

Перший підозрюваний - уродженець Молдови Андрій, колишній хлопець 33-річної матері Валерії. Він проживає в Празі, але чеські слідчі не можуть його знайти. Відомо, що вранці в день убивства він писав матері дівчинки і вимагав зателефонувати. Він був у Дебельні того дня.

Другий із підозрюваних - 50-річний біженець з України, колишній моряк Геннадій Л, який був сусідом сім'ї дівчинки. Геннадій хотів стосунків із матір'ю Валерії, але отримав відмову. Після цього в помсту він обіцяв "зруйнувати їй життя". Поліція Німеччини поки не може його знайти.

Незадовго до загибелі Валерія повідомляла, що її переслідував дорослий чоловік. Зараз поліція взяла квартири мами і бабусі під охорону.

Валерія до 2022 року жила в Україні. Потім вона разом із мамою, сестрою та бабусею переїхала до Німеччини. Батько залишився служити в ЗСУ. Розлука призвела до розлучення батьків. Дівчинка зникла 3 червня дорогою до школи. Протягом дев'яти днів сотні поліцейських і десятки добровольців шукали дівчинку. Але 12 червня в лісі поблизу міста Дебельн у Саксонії знайшли тіло дівчинки. У поліції зазначали, що після розслідування і розтину немає жодних ознак того, що дівчинка стала жертвою сексуального злочину.

Раніше також стало відомо: Новий поворот у зникненні 9-річної українки в Німеччині: батько-військовий каже, що його доньку викрали

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення