Україну продовжать засипати снігопади: синоптики уточнили прогноз погоди

 СЕГОДНЯ

Сьогодні в Україні в більшості областей очікується ускладнення погодних умов – буде йти сніг. Хоча на сході країни опадів не обіцяють, повідомляє Укргідрометцентр.

У західних областях сніг буде йти всюди, а температуру повітря синоптики обіцяють не нижче двох градусів морозу.

У центрі країни і на півночі також очікуються опади у вигляді снігу, проте місцями температура буде навіть плюсовою – від -1 до +1.

Схід сніговий циклон зачепить частково: опади будуть у Харківській і Дніпропетровській областях, а в Донецькій і Луганській областях – хмарно. Температура повітря від -1 до +1.

Найтепліше буде на півдні – до +2 градусів. Але не дивлячись на плюсову температуру – пройде сніг в Одеській і Миколаївській областях. У Криму синоптики обіцяють до +5

Зазначимо, що після вчорашнього снігопаду в Україні були знеструмлені 170 населених пунктів. Сніг і пориви вітру, які обрушилися на ряд областей України, призвели до спрацьовування автоматичної системи захисту ліній електропередач і відключення електрики.

Через снігопад у Києві в аеропортах скасували кілька рейсів. Однак, незважаючи на негоду, міжнародні аеропорти столиці - "Бориспіль" і "Київ" (Жуляни) працюють в штатному режимі. Більшість рейсів відправляються вчасно

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення