В Одесі у чоловіка, який справляв потребу на зупинці, вилучили бойову гранату

 СЕГОДНЯ

У Суворовському районі Одеси співробітники патрульної поліції затримали чоловіка, який справляв потребу на зупинці, маючи при собі бойову гранату.

Як повідомили в Головному управлінні Національної поліції в Одеській області, в поліцію надійшла інформація про те, що невідомий на вулиці Вапняній порушує публічний порядок, в тому числі справляє нужду прямо на зупинці громадського транспорту.

На місце події прибули патрульні, які при складанні адміністративного протоколу провели поверхневий огляд правопорушника. В кишені чоловіка вони виявили бойову гранату "РГД-5".

"Як пояснив 40-річний місцевий житель, гранату він придбав у свого знайомого для самозахисту", – зазначили в прес-службі поліції.

Поліцейські також провели санкціонований обшук у 30-річного одесита, який продав боєприпас. В результаті, в одній із кімнат поліцейські виявили схованку з югославською осколковою гранатою "М-75". Давати пояснення з приводу її походження і цілі зберігання господар будинку відмовився.

Боєприпаси вилучили і направили на експертизу. За її результатами буде вирішуватися питання про притягнення чоловіка до відповідальності.

На 40-річного неодноразово судимого одесита складений адміністративний протокол за статтею "дрібне хуліганство". Також було відкрито кримінальне провадження за статтею "незаконне поводження зі зброєю та боєприпасами".

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення