За сутки загинуло троє військових ЗСУ, багато поранених - прес центр АТО

 Пресса Украины

16 лютого 2017 року терористи стріляли 66 разів. Троє військових ЗСУ загинуло, а ще десять зазнали поранень.

Інформацію надали у прес-центрі АТО

Російсько-окупаційні війська продовжили обстрілювати українські позиції на усіх напрямах. При цьому вони використовують заборонене Мінськими домовленостями озброєння. На Донецькому напрямі окупаційні війська використали міномети різних калібрів і з них обстріляли: Авдіївку, Кам’янку, Піски, Зайцеве, Верхньоторецьке.

Застосувавши стрілецьку зброю та гранатомети вони гатили по Кам’янці, Зайцевому, Авдіївці, Пісках. Снайпер стріляв по Зайцевому, а по позиціях українських військових у Авдіївці стріляли з танка.

На Луганському напрямку терористи застосували 120 та 82 міліметрові міномети і обстріляли Кримське. З гранатометів та стрілецької зброї вони обстрілювали Лобачеве, Новозвавнівку, Станицю Луганську та Новоолександрівку.

«На Маріупольському напрямку зі 120 та 82 міліметрових мінометів загарбники обстрілювали Широкине та Павлопіль, а з гранатометів та стрілецької зброї – Мар'їнку, Новотроїцьке, Новоселівку, Водяне, Лебединське, Широкине, Павлопіль, Гнутове. По Широкиному вели вогонь БТР та БМП противника. З протитанкових ракетних комплексів обстріляли Богданівку», - повідомили у прес-центрі АТО.

Раніше повідомлялось, що російсько-окупаційні війська знову завдали артилерійського удару по житловому сектору міста Авдіївки.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення