Закривавлене тіло чоловіка знайшли біля цвинтаря у Житомирі

 УНН

Чоловік у Житомирі під час застілля вбив свого знайомого, а його тіло викинув у чагарниках поблизу цвинтаря.

Так, 20 серпня до поліції надійшло повідомлення від таксиста про те, що він під час виконання замовлення помітив у чагарнику закривавленого чоловіка. Він лежав у меліоративному каналі, прикиданий гілками. На загиблому виявили ознаки насильницької смерті.

Згодом встановили, що загиблий - 64-річний мешканець Житомира. В останнє його бачили 19 серпня, коли він не один виходив із місцевого кафе.

"Як нині відомо, того вечора пенсіонер побував у гостях у знайомого, якого випадково зустрів. Між чоловіками під час спільного чаркування виник раптовий конфлікт, що і закінчився смертельним травмуванням загиблого. Згодом його опонент знайшов можливість вивезти з дому тіло та залишити у лісовому чагарнику. 22 серпня підозрюваний був затриманий зігдно зі ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України. Свою причетність до злочину 64-річний чоловік визнає", повідомляють у поліції.

Відповідно до санкції статті 115 (Умисне вбивство) ККУ, за якою проводиться досудове розслідування, йому може загрожувати покарання на термін від 7 до 15 років.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення