Журналіст: вбивство українського оперного співака - привід звернутися до Гааги (відео)

Одна з основних мерзот цієї поганої війни це те, що російський світ втрачає свої декласовані верстви населення, а Україна змушена втрачати весь зріз суспільства. Російський світ втрачає мийників автомийок. Україна - оперних співаків, журналістів, айтішників, бізнесменів. Про це на своїй сторінці у Фейсбук написав російський журналіст Аркадій Бабченко.

"Росія перемелює український генофонд. Робить з Україною те, що століттями робила з собою. Прізвище Сліпака я сьогодні почув вперше, але сам факт втрати життя - для мене трагедія. Не питай, про кого дзвонить дзвін. Це має бути окремим пунктом звинувачення в Гаазі. Не просто злочин проти людяності. Злочин проти людського генофонду. Проти людської раси. Проти культури. Проти науки. Проти розвитку. Злочин проти планети. Злочин проти майбутнього. "Нанесення непоправної шкоди майбутньому людства". Напевно, так має бути сформульований цей пункт.

У такі моменти я особливо гостро відчуваю свою провину за те, що не можу зупинити це. Ніяк не можу на це вплинути.

Я намагався. Правда намагався. Але їх більше. Їх мільйони",- написав Бабченко

Нагадаємо, що на Донбасі загинув український оперний співак-доброволець, який виступав у Франції Василь Сліпак

В пам'ять про великого музиканта та співака вашій увазі пропонуються декілька його виступів Wassyl Slipak Rossini "Le Barbier de Seville" - Don Basilio - La Calunnia

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення