Хіпстер, який вирішив допомогти знайомій у столиці з автівкою, може потрапити за ґрати (відео)

Неймовірний трагікомічний збіг, чи кримінальний скандал з амурним присмаком? Чимало галасу наробила історія про неформального жиголо, який поцупив дорогу машину в жінки, з якою щойно познайомився. Та ще й зробив це одразу після любовних утіх. Наші журналісти знайшли цього неймовірного хлопця. І зараз він вам розкаже, як усе було насправді.

Пікантна новина просто підірвала соцмережі. Водійка недешевого Ауді, щойно познайомившись із новим кавалером, приїхала з ним на автомийку. Знайшли тихий куток, аби побути наодинці, а потім, доки леді чепурилася після любовних утіх, герой-коханець сів у її авто і поїхав.

Ірина Сенишин- речниця Шевченківського управління поліції Києва

"До нас звернулась 36-річна місцева мешканка, яка повідомила, що невстановлена особа заволоділа її автомобілем Ауді А4"

Зниклу іномарку знайшли вже наступної доби. І за кремом був той самий хлопець. Його затримали копи, а машину повернули власниці. Та інтрига тільки починалася. "Надзвичайні Новини" знайшли героя цього роману з кримінальним присмаком. Шокований хлопець розповів, як нова знайома сама запросила його в гості.

Руслан Онищено став героєм пікантної історії

Вже після "нічного спілкування" й була скандальна пригода на автомийці. Ауді парочка привезла туди наступного ранку. Хлопець божиться, що вони одразу ж розійшлися кожен у своїх справах. А далі - розповідає просто неймовірну історію: він повертався до нової знайомої, йшов повз мийку і працівники раптом запропонували йому забрати машину.

Руслан Онищенко став підозрюваним у викраденні авто: "Мене запитали ти за машиною приїхав? Ну, я чисто інтуїтивно сказав - ну да. Подруга, каже, не брала слухавку. Ну а що? Сів, і поїхав до себе додому"

А наступного дня він, як у кіно, стояв руками на капоті та давав свідчення в поліційному управлінні. На автомийці, де почалася скандальна амурна історія,всі так злякалися, що просто зачинилися від знімальної групи в підсобці. Через двері мийник каже: ніякої парочки не бачив, такої машини взагалі не мив. Мовляв, не було такого автомобіля

А що ж власниця Ауді? Зараз вона ні з ким не спілкується - навіть із поліцією: після заяви про викрадення авто жодного разу не навідалася до слідчих.

Тепер, якщо парубок не зможе знов справити враження на свою випадкову знайому і вмовити її забрати заяву, йому світить реальний термін за ґратами. До 5-ти років.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення