Як "мовний патруль" відстрілює людей на Дніпропетровщині (відео)

Не скажеш "Героям слава!" - отримаєш кулю? Так, вам не почулося! Каральний "мовний патруль" головного екс-правосека України навів жах на все його рідне місто. У Кам'янському на Дніпропетровщині серед білого дня поряд з дитячим майданчиком п"яний охоронць Дмира Яроша з побратимами зчинили криваву бійку і стріляли.

Агресивний чоловік відправив в нокаут одного таксиста, а іншого й взагалі - розстріляв з пістолета. Все це - лише через російську мову та відмову кричати "Слава Украіні". Вгамували та затримали агресивних псевдо-"патріотів" таксисти, котрі миттєво з'їхалися на допомогу пораненому колезі. Від самосуду п'яних охоронців Яроша врятувала... поліція. Дивіться, як це було, але кадри - криваві!

Це - аматорські кадри відзняті відразу після кривавої стрілянини у звичайному дворі Камянського - просто біля дитячого майданчика. Навкруги - з півсотні такситів. Обличчям в асфальт лежить затриманий ними стрілок. Поряд, у кущах, і знаряддя розправи - пістолет Макарова. Пораненого ним закривавленого таксиста з простреленими ногами грузять у швидку. А у затриманого спільника стрілка - люди знаходять посвідчення особистого охоронця народного депутата Дмитра Яроша.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення