На Черкащині на дитину впав бетонний балкон (відео)

Вкотре перевірте, де гуляють ваші діти. На Черкащині на голову 13-тирічному хлопчикові упав бетонний балкон. Бо він пішов гуляти туди, куди забороняв батько.

Конструкція вагою з тонну привалила школяра, коли він там був разом із другом. Рятувати бідолашного збіглися всі сусіди. Та чи вдалося людям диво? І хто винен? Адже за місцем трагічних подій мали наглядати.

Трагедія сталася у місті Корсунь-Шевченківському, біля занедбаного будівництва. За словами місцевих, цій недобудові понад тридцять років. І вона, наче магнітом, притягує дітей. Цього разу тут гуляли двоє сусідських підлітків і на них обвалився бетонний балкон.

Олена - одна з перших, хто прибіг на крик дітей. Під величезною бетонною плитою, каже жінка, виднілася лиш голова її 13-тирічного сусіда Влада.

У це важко повірити! Але хлопчик якимось дивом вижив. Зараз він у тяжкому стані в реанімації. Щонайменше три місяці він пробуде у лікарні. Ще стільки ж потрібно на реабілітацію.

Рятувати хлопця збіглися всі сусіди. Люди викликали ДСНС і медиків. Але й самі не чекали, склавши руки. Піднімати важку бетонну конструкцію довелося аж удесятьох.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення