На Житомирщині студентку медичного коледжу підозрюють у розповсюдженні наркотиків (відео)

24 пакети з наркотиками! І все це - в сумочці юної студентки! І що тепер думати? Чого навчають у бердичівському медичному коледжі? Звідки у дівчини стільки амфетаміну? Вона торгувала ним у навчальному закладі? Як думаєте, що відповість на це тамтешній директор? Адже він - фігурант уже не одного скандалу. Там і шахрайство, і викрадення дитини й навіть самогубство. А якось чиновник кидався на камеру Надзвичайних новин! Чим же тепер закінчиться історія з наркотиками?

Бердичівський медичний коледж. Обідньої пори в одному з корпусів раптово припиняються заняття і розпочинаються слідчі дії. Працівники управління протидії наркозлочинності затримують студентку другого курсу. В її сумочці знаходять цілу купу підозрілих згортків.

Усі згортки поліція вилучила й направила на експертизу. Попередньо кажуть - у дівчини в сумочці був амфетамін. В адміністрації навчального закладу роблять круглі очі! Запевняють - для них це повна несподіванка.

Це новина і для студентів. Принаймні, так вони говорять на камеру. Мовляв, нічого не чули й не бачили.

Затриманій дівчині 21 рік. Вона - місцева, має дитину. Кураторка відмовляється вірити у те, що її вихованка здатна на таке. Жінка припускає - це провокація.

Бердичівський медичний коледж уже не раз ставав центром уваги правоохоронців та журналістів. Зокрема, його директор Володимир Клименюк, який керує закладом уже сімнадцять років. За цей час він став фігурантом кількох гучних кримінальних проваджень. Якось він напав на оператора Надзвичайних новин під час зйомки ДТП, учасником якої був сам. Потім, нібито через сексуальні домагання директора, повісилася студентка. Було ще шахрайство і викрадення дитини в його колишньої дружини. Обласна рада вже не перший рік хоче замінити директора коледжу, але законно не може цього зробити. Бо жодне з кримінальних проваджень так і не дійшло до суду. Випадок із торгівлею наркотиками в закладі може стати вирішальним.

Директора коледжу журналісти на робочому місці не застали. Як завжди, у скандальних ситуаціях він одразу йде на лікарняний. У поліції вже відкрили кримінальне провадження за виготовлення та зберігання наркотичних засобів. З'ясовують, звідки у студентки наркотики та чи не причетні до справи працівники закладу.

Дівчині загрожує до трьох років позбавлення волі. З коледжу її відрахують. Але все це - якщо її вину доведуть.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення