У Дніпрі знайшли "дітей-мауглі" (відео)

Наряд поліції, психіатрична бригада та нажахані сусіди. Так у Дніпрі в матері-одиначки вилучали чотирьох дітей, яких вона, як кажуть очквидці, морила голодом. А ще кажуть - просто кидалася на перехожих і залякала своєю агресією майже всю вулицю! Мало того, цеглиною ледь не проломила голову сусіду. Чи вдалося врятувати дітей? Що застали копи, коли зайшли до її будинку, і куди весь цей час дивилися соціальні служби?

Приборкання материнського загострення, що мало не стало фатальним. Палата дитячої міської лікарні. Дівчатка ані на мить не відходять одна від одної. Соня, Настя, Юля та Катя: вони - рідні сестри. Найстаршій - вісім, наймолодшій - чотири. Це їх напередодні фактично силою забрали з рідного дому. Адже там дітей - морили голодом. Тільки послухайте! Голодувати змушувала - не аби хто - а рідна мати-одиначка. Через це, кажуть сусіди, всі четверо маленьких сестер жебракували. А всю вулицю мати-садистка просто залякала - не лише специфічним вихованням дітей, а й власною неконтрольованою агресією. Від гріха подалі - її намагалися не чіпати. Але днями в багатодітної матері сталося загострення. Вона ледь не забила цеглиною дворічну онучку однієї жінки

Жінка не витримала - і викликала допомогу. Аби соцпрацівники нарешті потрапили до будинку, врятували дітей та втихомирили буйну матір - довелося залучати психіатричну бригаду і навіть копів. Після довгих умовлянь - 47-мирічна Лариса таки здалася. Жінку госпіталізували до психлікарні. А от у будинку побачили страшну картину - четверо заплаканих дітей, антисанітарія та, в прямому сенсі, порожній холодильник. Голодні, брудні, налякані та з купою паразитів у волоссі. Такими сестер забрали з рідного будинку та привезли медикам. Довгі коси довелося кардинально обрізати. Перевдягти, відмити й добряче нагодувати. Стан - не критичний, утім - далекий від нормального. Нині із сестрами працюють не тільки медики, а й психологи. Доки матір стабілізуватимуть у психлікарні - дітей обстежать і тимчасово передадуть до притулку. І все б нічого, але весь цей переполох може завершитися лише штрафом. Про позбавлення батьківських прав - соцслужби нині навіть не думають. Відтак, не відкидають, що після нетривалого лікування загостренення мине і жінці знову повернуть дітей. Чим це може обернутися в майбутньому? Незрозуміло. Але як мінімум - сусіди вже з жахом чекають на поверненнясадистки і ймовірну помсту.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення