У вбивстві рабина на Житомирщині фігурують підлітки (відео)

Менахема Менделя Дойча, якого жорстоко побили під час розбійного нападу, це викликало страшний резонанс. Його рятували спочатку в Україні, потім - перевезли до Ізраїлю. Однак, попри кілька операцій, рабин помер.

А фігуранти страшної розправи, зокрема, й дівчата-підлітки! Одній 16, а другій - тільки уявіть - 13 років! Кривавий злочин під залізничним мостом - далі.

64-річний громадянин Ізраїлю, релігійний діяч Менахем Мендель Дойч, приїхав до України 5-го жовтня. А вже вранці 7-го його знайшли непритомним поблизу залізничного вокзалу у Житомирі. У чоловіка була розбита голова.

Ця юна дівчинка разом із своєю 13-ти річною подругою та двома дорослими чоловіками були затримані за тиждень. Школярки першими зізналися: зустріли іноземця випадково і вирішили розжитися. Здобиччю стали гроші та дорогий айфон

Затримані -немісцеві. Троє з Закарпаття, одна з Вінниччини. Антисемітського підґрунтя злочину слідчі не встановили

Равина рятували спочатку в Україні, а потім в Ізраїлі. Чоловікові провели кілька операцій на голові. Довгий час він залишався у комі, а 15-го квітня в одній із клінік Єрусалима - помер. Про це повідомів хасидський рух «Хабад». Кримінальне провадження, яке досі розслідували як розбійний напад, скоріш за все, перекваліфікують. У зв'язку зі смертю жертви нападу

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення