​Інтимні втіхи: У Києві пастор зґвалтував рідних сестер – 7 і 10 років (відео)

У столиці пастор-педофіл познущався над двома дівчатками. Раніше йому вже давали 10 років в’язниці за схожі злочини, але відпустили завдяки амністії.

З двох школярок 51-річний чоловік познущався з різницею три тижні. Тепер діти описують слідчим усі подробиці тих неподобств, які творив із ними чоловік. Прокурори навіть не наважуються всього того переповідати журналістам.

«Дівчата його опізнали повністю, розповіли, що він з ними робив. Це насправді дуже жахливі покази, і читати їх дуже складно», - каже керівник Київської місцевої прокуратури № 4 Максим Тимошенко.

Як так сталося, що маленькі дівчатка опинилися вдома у дорослого чоловіка? Відповідь шокує: дітей віддавали йому самі батьки. Виявляється, збоченець – то їхній духовний наставник, проповідник великої церкви.

«Він є представником однієї з релігійних організацій, яка знаходиться у Дніпровському районі міста Києва. У нас є покази свідків, згідно яких він виступав з проповідями в даній релігійній організації. Він був одним із тих людей, які доносять слово Боже до прихожан», - розповідає Максим Тимошенко.

Подружня пара брала з собою маленьких доньок до церкви. Іноді пастор просив відпустити якусь із дівчаток переночувати в нього вдома. Слухняні віряни погоджувалися, доки менша дочка не розповіла їм про сексуальні знущання.

Найгірше у всій цій історії те, що педофіл познайомився з дівчатками просто під час проповідей у церкві. Саме сюди він їх і повертав уже після своїх інтимних втіх.

У самому храмі кажуть, що такого проповідника у них не було. Всі звинувачення відкидають, а інформацію від правоохоронців називають неправдивою.

Між співробітником храму і журналістом просто у дверях відбувається наступний діалог:

«Не знаємо такого Акімова. Це якби всесвітня церков: вона і тут є, і у всьому світі. Тільки 25 громад в Києві. Камери у нас тут, охорона тут, ну ніяк… - Раніше судимий може бути у вас проповідником? – За ось таке, як ви говорите, я думаю, що немає у нас. На рахунок цього дуже строго».

Інший співробітник, якого знімає прихована камера, каже: «Проповідник – це пастор, статус. Розумієте? І такого в нас немає… В нас є різні люди, в проповідники вони не вибираються – це принципова позиція».

Водночас у прокуратури немає сумніву, що саме тут педофіл шукав своїх жертв і познайомився з постраждалими дівчатками. Чесність дітей уже перевірили психіатри. Далі вони допомагатимуть школяркам якось забути про моторошний випадок.

«Ця родина киян прийняла до себе жити переселенок з Луганської області, і вона в один час запропонувала батькам водити дітей до церкви. Батьки нічого не запідозрюючи, розуміючи що церква це добре, погодились на таке – і саме там відбулось знайомство», - розповів керівник Київської місцевої прокуратури № 4 Максим Тимошенко.

Сам підозрюваний на ім’я Станіслав зараз перебуває за ґратами. Раніше йому вже давали 10 років в’язниці за схожі злочини, але відпустили достроково, завдяки амністії. Тепер чоловікові світить уже 15-тирічний термін, після якого він може вийти на волю вже сивим дідусем.

Стежте за оновленнями на сторінці ведучого «Надзвичайних новин» Костянтина Стогнія в Facebook

Стрічка новин

Всі новини
20:00Малюка вбили: 19-річна мати зателефонувала в швидку та сказала, що син розбився після падіння з пеленального столика
19:13Під Дніпром загинула жінка після жорстокого побиття цивільним чоловіком
22:12На Дніпропетровщині загинула жінка після жорстокого побиття цивільним чоловіком
21:59На Одещині чоловік заколов ножем товариша
12:55Делікатес на кожен день: розкіш доступна кожному

Актуальні статті

Більше публікацій
Нацгвардієць Артемій Рябчук, який розстріляв на "Південмаші" 5 колег, отримав довічне: подробиці і відео
Озеро Синє. Бюджет на дрони - болото під інвестора вейкпарка
Остання державна: Росія знищила Трипільську ТЕС. Наслідки будуть для всієї країни
Хто важливіший для України – спортсмен чи нардеп? 8 аргументів, чому цвіту нації потрібна бронь від мобілізації
Пожежа на Осокорківських озерах знищила близько трьох гектарів екопарку: кому це вигідно? (відео)